Grupo Planeta

Antena 3 TV

Cadena de televisió generalista líder en informatius, amb el millor entreteniment i referent en ficció

La programació d'Antena 3 és adequada per a tots els públics i uneix qualitat i rigor en els continguts, tant a les àrees d'informació com en entreteniment i ficció, cosa que situa la cadena en el grup capdavanter de les audiències televisives a Espanya.

Les edicions d'Antena 3 Noticias són els espais informatius més seguits de les cadenes privades i els més reconeguts pel públic, que en valora la credibilitat i la tasca dels seus professionals.

La cadena també és referència pel que fa a ficció, tal com van mostrar les estrenes i el seguiment de sèries com La Catedral del Mar, Cuerpo de élite o Fariña, que van ser les més vistes. Les dues emissions diàries més veteranes de la cadena són Amar es para siempre i El secreto de Puente Viejo. A més a més, Antena 3 va marcar una fita quan una de les seves sèries, La casa de papel, va rebre el primer Premi Emmy guanyat per una producció espanyola, la qual cosa demostra la qualitat de les produccions agrupades sota el segell Series Atresmedia. 

En entreteniment, Antena 3 també manté una sòlida posició amb espais com ¡Ahora caigo!, La ruleta de la suerte o ¡Boom!, sense oblidar el programa diari més vist en prime time, El Hormiguero 3.0.  A més, la cadena ha apostat per un format com La Voz, en el qual potencia, juntament amb l'edició normal, una d'orientada al públic adult (La Voz senior) i una altra d'enfocada al públic juvenil (La Voz kids). 

Antena 3, dins de la política de canvi responsable que caracteritza Atresmedia, també divulga accions i campanyes de responsabilitat corporativa com Ponle Freno o Tolerancia Cero, entre d'altres.