Grupo Planeta

Círculo de Lectores

La comunitat de lectors més gran d'Espanya

Círculo de Lectores va néixer el 1962 amb la vocació de portar la lectura a totes les llars d'Espanya. El 2010, l'entrada del Grupo Planeta va donar un nou impuls al projecte, ja que va sumar l'experiència d'un agent cultural clau en l'expansió dels hàbits de lectura al llarg de l'últim mig segle a Espanya amb la del grup editorial i multimèdia líder en el mercat de parla castellana. Actualment Círculo de Lectores és la xarxa social de lectura més gran d'Espanya i té més d'un milió de socis, als quals arriba a través d'una àmplia xarxa d'agents o per catàlegs, internet i espais del club en llibreries.

Per la seva banda, Cercle de Lectors és, des de 1989, el club de lectura de referència a Catalunya, amb més de 50.000 socis. Círculo també publica títols en basc i en gallec, que disposen d'un catàleg propi. El 2006 va aparèixer Tu Círculo, el club dedicat als més petits, que actualment té més de 50.000 socis i que respon al compromís del club amb el foment de la lectura en la infància, una de les seves senyes d'identitat des del començament.

Els últims anys Círculo ha entrat amb força en el món digital, amb nombrosos projectes adreçats a aprofitar les noves tecnologies per arribar a més gent i de formes diferents. Entre aquests projectes destaquen la creació d'un segell digital propi, Arrobabooks, i Nubico, una gran plataforma de comercialització de llibres electrònics, en col·laboració amb Telefónica.