Grupo Planeta

The Core

El batec que impulsa la indústria

The Core és l'única escola universitària nascuda en el  hub audiovisual més gran d'Europa, Madrid Content City. Des de l'interior de la indústria de l'entreteniment, aquells que busquen formar-se en aquest àmbit podran fer-ho, per primera vegada, en contacte directe amb els que inspiren, creen i generen ocupació.

La idea que sustenta The Core és la de reunir en un mateix espai les persones i els recursos que alimenten el sector dels continguts: editors i editores, guionistes, producers, analistes d'audiències, professionals de la programació i de l’animació, mànagers...

Tot i que cada programa acadèmic és específic, estudiants i docents de diferents disciplines hi treballen junts per enriquir la seva visió i establir vincles que també podran desenvolupar fora de l'aula.

Aquí accediran al coneixement i a les eines, per descomptat, però sobretot al cor d'un negoci que fa de la col·laboració, l’experimentació i la tecnologia les seves armes creatives.

Aquells que desitgin impulsar la seva carrera a les plataformes, les cadenes, les productores o les xarxes socials han de saber que els continguts d'entreteniment no han tingut mai tant d'espai ni els seus professionals tant per aportar-hi.