Grupo Planeta

Deusto Formación

Referent en formació contínua online de professionals del món empresarial i de les noves tecnologies

Deusto Formación neix el 2005 com a centre de formació contínua de Grupo Planeta i ofereix un ampli ventall de programes formatius online en el sector empresarial i de les noves tecnologies.

Actualment col·labora amb la Universitat de Salamanca a través de la seva Fundació i amb la Universitat Internacional de València per oferir dos títols en diversos programes formatius.

Deusto Formación també és centre formador oficial de Sage i Autodesk, així com centre certificador autoritzat d'Adobe, marques de referència en els seus sectors. 

El model d'aprenentatge de Deusto Formación està concebut per tal que els futurs alumnes puguin compaginar la formació amb la vida professional i personal, com també perquè els continguts del curs es puguin aplicar de manera pràctica i immediata. 

L'experiència adquirida al llarg del temps ens impulsa a actualitzar i desenvolupar el catàleg de cursos per oferir una formació contínua de qualitat, fonamentalment pràctica. Les àrees que conformen els cursos se centren en el desenvolupament de les competències, els coneixements i les habilitats més rellevants en l'àmbit empresarial. 

Adaptar-se a un mercat laboral tan competitiu com l'actual és un repte per als nostres alumnes i també per a l'equip docent. És per això que no sols desenvolupem  programes rigorosos, pràctics i flexibles, sinó que també treballem per oferir una atenció permanent i personalitzada, perquè cada dia d'aprenentatge sigui un nou impuls en el creixement professional de l'alumne. A més els nostres alumnes tenen accés a la borsa d'ocupació gestionada per Ranstad.

Pots accedir a més informació sobre Deusto Formación i la seva oferta formativa a la nostra web.