Grupo Planeta

Deusto Formación

Programes de formació contínua per a tècnics i comandaments intermedis que volen créixer professionalment

Deusto Formación és el centre de formació contínua de Grupo Planeta que ofereix un ampli ventall de programes formatius a distància en el sector empresarial i de les noves tecnologies. Compta amb la col·laboració de la Universitat Rey Juan Carlos i de la Universitat Internacional de València en diversos dels seus programes formatius.

Deusto Formación neix el 2005 amb l’objectiu de donar als professionals en actiu les eines necessàries perquè aconsegueixin el desenvolupament professional i personal que busquen al llarg de la seva trajectòria laboral.

El model d’aprenentatge està pensat perquè els alumnes puguin adquirir coneixements directament aplicables a l’entorn laboral, de forma pràctica i flexible, i compaginar la seva formació amb el seu dia a dia laboral i personal.

Els cursos es desenvolupen a través d’un campus online, estan impartits per professionals en actiu experts en la temàtica ensenyada i es basen en recursos multimèdia dissenyats perquè el procés d’aprenentatge sigui amè i motivador alhora. Més de 26.000 alumnes han millorat el seu perfil professional amb Deusto Formación i el seu equip docent de més de 200 experts.

Les àrees que conformen els cursos se centren en el desenvolupament de les competències, coneixements i habilitats de més rellevància en l’àmbit empresarial: Gestió i Administració d’Empreses; Màrqueting i Comercial; Comptabilitat i Finances; Mitjans Digitals i Tecnològics; Disseny, Arquitectura i Audiovisual, i Recursos Humans.