Grupo Planeta

Deusto Salud

Referent en formació de professionals del món de la sanitat i el benestar

Deusto Salud neix el 2009 com a centre de formació contínua de Grupo Planeta i ofereix un ampli ventall de programes formatius online en el món de la sanitat i del benestar.

Actualment, Deusto Salud  col·labora amb la Universitat Catòlica de Múrcia per oferir dos títols en la majoria dels seus programes formatius. 

Deusto Salud  també és centre certificador oficial de Microsoft. 

El model d'aprenentatge de Deusto Salud està concebut perquè els futurs alumnes puguin compaginar la formació amb la vida professional i personal, com també perquè els continguts del curs es puguin aplicar de manera pràctica i immediata.

L'experiència adquirida al llarg del temps ens impulsa a actualitzar i desenvolupar el catàleg de cursos amb l'objectiu d'oferir una formació contínua de qualitat, fonamentalment pràctica. 

Adaptar-se a un mercat laboral tan competitiu com l'actual és un repte per als nostres alumnes i també per a l'equip docent. Per això, no només desenvolupem programes rigorosos, pràctics i flexibles, sinó que també treballem per oferir una atenció permanent i personalitzada, per tal que cada dia d'aprenentatge sigui un nou impuls perquè l'alumne sigui capaç de posar la seva passió en acció. A més, els nostres alumnes tenen accés a la borsa d'ocupació gestionada per Ranstad. 

Pots obtenir més informació sobre Deusto Salud i la seva oferta formativa a la nostra web.