Grupo Planeta

Ediciones Altaya

Segell editorial de referència del col·leccionisme de qualitat relacionat amb les aficions dels seus clients

La innovació constant i el desenvolupament d'uns productes de gran qualitat continuen fent d'Ediciones Altaya un segell de referència en el sector dels col·leccionables. Des que es va constituir, l'any 1993, Ediciones Altaya ha publicat més de 200 títols que sumen més de 600 edicions en 12 idiomes diferents.

Ediciones Altaya, que es va integrar a Editorial Planeta DeAgostini el 2009, centra la seva activitat en la creació i edició d'obres editorials col·leccionables, que publica a Espanya i als països llatinoamericans de parla castellana i portuguesa a través de filials a l'Argentina, el Brasil i Colòmbia. També manté una consolidada presència a Europa, en els mercats de França, Bèlgica i Portugal, i, a més a més, les seves obres s'editen sota llicència en més de vint mercats entre els quals hi ha Anglaterra, Rússia i el Japó.

La distribució dels productes col·leccionables d'Altaya es fa principalment a través del canal quiosc, amb més de 100.000 punts de venda, així com del màrqueting directe, tant en els formats de col·leccionables clàssics com en els nous formats digitals.