Grupo Planeta

Ediciones Península

Assaig i actualitat des d'una mirada diferent

Fundada el 1964, Ediciones Península és una editorial de referència que proposa una mirada diferent al món actual, la història i les últimes tendències socials, sense oblidar els llibres de viatges, la sociologia, l'economia i la política.

Península s'ha consolidat com una referència indiscutible en l’àmbit de les ciències humanes i socials, especialment en matèries com la filosofia i la història, sense deixar de banda el gènere biogràfic i els grans temes de política internacional i intervenció cultural. Juntament amb la prestigiosa col·lecció Atalaya, que intenta acostar a un públic lector ampli i variat les tendències del pensament contemporani, hi destaca l'elegant Imprescindibles, que inclou grans clàssics del catàleg del segell a més d’alguna incorporació destacadíssima.

Entre els autors de Península destaquen Salvador Giner, Javier Sádaba, Pascual Serrano, Arsenio i Ignacio Escolar, Alfredo Grimaldos, Jorge Verstrynge, Juan Francisco Martín Seco, Santiago Auserón, Vicente Verdú, Manuel Hidalgo, Ian Kershaw, Richard Evans, Christian Salmon, Ahmed Rashid, Terry Eagleton, Marie-Monique Robin i Vijay Prashad, entre altres.