Grupo Planeta

Temas de Hoy

Llibres que són notícia 

Creada l’any 1987, Temas de Hoy s'ha convertit en un referent en obres de no-ficció dirigides al gran públic, especialment en els àmbits temàtics de l'assaig, l'actualitat política i social, la psicologia i la salut. Seguint l'evolució dels lectors contemporanis, ha anat desenvolupant línies renovadores en els gèneres d'actualitat, humor, creixement personal, divulgació, biografies, cançoners, testimonis i narrativa.

Molts autors consagrats van començar el seu camí amb Temas de Hoy i actualment el seu catàleg continua aportant nous referents al món literari, com Carlos Fonseca, Reyes Monforte o María Dueñas. L'extraordinari èxit d’El tiempo entre costuras, una apassionant novel·la que fon amb habilitat espionatge, història i exotisme colonial, demostra la gran capacitat de Temas de Hoy per impulsar projectes originals i de qualitat que acostin diferents classes de lectors a les llibreries.

L'excel·lent acollida d'alguns dels èxits de Temas de Hoy ha superat els límits del paper i ja han passat a la gran o la petita pantalla obres com Trece rosas rojas, de Carlos Fonseca, Diario de un skin i El año que trafiqué con mujeres, d’Antonio Salas, i Un burka por amor, de Reyes Monforte.