Grupo Planeta

Editora Planeta do Brasil

Una de les deu principals editorials del mercat brasiler

Editora Planeta do Brasil va néixer el 2003 i al llarg dels anys s'ha anat consolidant com una de les principals referències del mercat editorial del país, amb un catàleg sòlid i divers de més de 700 títols entre ficció, no-ficció, autoajuda i llibre infantil i juvenil.

La seva posició és fruit d'una activitat dirigida al mercat, amb vista a ocupar una posició destacada a les llibreries i a la ment dels lectors. Les seves línies editorials, ja identificades pel públic, es distingeixen per la fidelitat als autors brasilers de prestigi i les tendències del mercat internacional.

Des de la seva creació, Editora Planeta do Brasil aposta per autors nacionals, després d'haver publicat alguns dels que apareixen a la llista de bestsellers del Brasil, com ara Paulo Coelho, Laurentino Gomes, Augusto Cury, Mary del Priore, Padre Fábio de Melo i Gabriel Chalita. També publica bestsellers internacionals, en alguns casos no editats mai abans en portuguès, com Jodi Picoult o Juan Carlos Onetti.

Planeta do Brasil continua ampliant la seva participació en els programes de compra de llibres per a l'escola pública del Govern federal (PNBE).