Grupo Planeta

Editorial Planeta DeAgostini

Líder de l’edició d’obres col·leccionables

L’Editorial Planeta DeAgostini es va fundar el 1985 i ha estat l'origen d'un gran grup multimèdia i de comunicació que actualment se situa entre els líders de la creació, l’edició i la difusió de continguts editorials, formatius, informatius i de lleure. Alhora, manté acords de col·laboració amb importants companyies generadores de continguts, com Barillé, Disney o Lucasfilm, i llicències per a la creació de col·leccionables amb marques com Citroën, Ferrari, Harley Davidson o Zippo.

L’Editorial Planeta DeAgostini centra la seva activitat en la creació i edició d'obres editorials col·leccionables, que publica a Espanya i als països llatinoamericans de parla castellana i portuguesa a través de les seves filials de l'Argentina, el Brasil i Colòmbia. També manté una forta presència en els mercats europeus de França, Bèlgica, Itàlia i Portugal, i les seves obres s'editen sota llicència en més de 20 mercats, entre els quals hi ha Anglaterra, Rússia, Polònia o el Japó.

El portafoli de les obres col·leccionables d'Editorial Planeta DeAgostini és molt ampli i es caracteritza pel llançament constant de novetats. Les seves obres esdevenen un referent de qualitat en continguts culturals, de formació, de lleure i també per al públic infantil. L'editorial edita les seves obres a través de dos segells: Planeta DeAgostini i Ediciones Altaya.

Actualment, Editorial Planeta DeAgostini està implementant un pla ambiciós per assolir una presència més gran a l’entorn digital, amb la incorporació de continguts digitals als col·leccionables de l'edició clàssica, la creació de comunitats d'aficions a la xarxa, i la creació i difusió de continguts només en format digital.

La distribució dels productes col·leccionables d’Altaya i de Planeta DeAgostini es fa principalment a través del canal quiosc, amb més de 100.000 punts de venda, i també amb màrqueting directe, que constitueix per si mateix un canal d'edició de continguts específics i de venda directa, tant en els formats clàssics de col·leccionables com en els nous formats digitals.