Grupo Planeta

Editorial Planeta Grandes Publicaciones

Líder mundial en edició i comercialització de productes culturals i grans obres

Editorial Planeta Grandes Publicaciones va ser fundada el 1956 i actualment és l'organització de venda directa més important d'Europa i, amb les seves filials a Portugal i l'Amèrica Llatina, líder mundial en comercialització de grans obres. Disposa d'una xarxa de 24 delegacions i oficines comercials a tot Espanya, des d’on coordina un miler de professionals.

El compromís d'Editorial Planeta Grandes Publicaciones és la creació de productes de qualitat que cobreixin totes les necessitats culturals, de formació i de lleure de la família. Les seves obres es troben en els fons d'universitats, biblioteques, centres docents i institucions, la qual cosa n’avala el rigor.

El seu catàleg de productes és el més ampli i de més qualitat en castellà i portuguès i inclou des de grans atles i enciclopèdies (Ars Magna, Gran Enciclopedia Planeta, Historia Universal, Historia de la Literatura Universal...) fins a obres de lleure i cultura (Rutas del mundo, Reservas de la Biosfera...), així com col·leccions infantils que acompanyen els més petits en el procés d'aprenentatge (Planeta Hoobs, Crecer con los Lunnies) i productes educatius de suport escolar.

Al llarg de la seva trajectòria ha estat pionera en l'edició d'obres amb complements audiovisuals i en la introducció de formats digitals i l'edició en xarxa. Manté aliances amb segells i institucions de prestigi mundial com ara la UNESCO, Disney, BBC, Philips, LG o Toshiba.