Grupo Planeta

iFP

Una institució oficial i moderna de primer nivell

iFP és una institució líder en formació professional que té com a missió donar resposta als reptes actuals del mercat laboral. Disposa de quatre centres formatius a Madrid i Barcelona, més de 3.500 alumnes i una oferta de 20 titulacions oficials de grau mitjà i superior en l'àmbit de la Salut, l'Educació, la Tecnologia, l'Empresa i l'Audiovisual.

iFP té un model educatiu innovador que integra els continguts oficials amb el coneixement pràctic d'empreses de referència a través de masterclasses, visites i tallers a càrrec d'experts. El model també integra la formació en anglès, competències tecnològiques, habilitats professionals i emprenedoria. Així mateix, ofereix diferents modalitats d'estudi (presencial, semipresencial i online) per facilitar l'accés i la compatibilitat de la formació professional a diferents perfils.

Aquest model garanteix una autèntica professionalització dels estudiants i els facilita la inserció laboral o la continuïtat cap a estudis universitaris.

Entre els partners empresarials d'iFP destaquen Atresmedia, Aldi, Altran, Microsoft, Intel, Unilever i Sanitas, entre més de 50 grans empreses de referència i amb la col·laboració de més de 200 experts de cada sector.