Grupo Planeta

Nubico

La nova experiència de lectura digital

Nubico neix el 2013 amb la vocació de ser la plataforma de referència per a la lectura digital mitjançant subscripció i liderar el mercat digital d'e-books.

El servei, multidispositiu i al núvol, permet als usuaris accedir a un extens catàleg d'e-books per gaudir d'una lectura sense límits. Cada usuari personalitza la seva biblioteca digital amb tots els e-books a la seva disposició i pot sincronitzar la seva biblioteca amb tots els dispositius de lectura digital.

Nubico ha desenvolupat una experiència d'ús i lectura còmoda, ràpida i senzilla tant en e-readers com en tauletes, smartphones i ordinadors. Amb aquest objectiu ha integrat completament el servei en e-readers, la qual cosa li permet estar més a prop dels usuaris i poder oferir-los tota l'experiència de lectura, compra i accés directament des del seu dispositiu.

A través d'aplicacions de lectura gratuïtes, Nubico és present en totes les tauletes i smartphones amb sistema operatiu iOS i Android per complir la seva missió principal: desenvolupar un nou concepte de lectura digital centrat en l'usuari.