Grupo Planeta

OBS Business School

La primera escola de negocis 100% online

OBS Business School, fundada l’any 2007, és la primera escola de negocis 100% online a Espanya. Des de la seva creació ha format més de 5.000 professionals de més de 70 països dels 5 continents.

Creada conjuntament per la Universitat de Barcelona (principal universitat pública d’Espanya amb més de 560 anys d’història) i EAE Business School (segona escola de negocis més prestigiosa d’Espanya el 2014 segons el Ranking MERCO), OBS és una escola de negocis amb professors en actiu a tot el món i líder en programes innovadors que s’avancen als canvis de l’entorn empresarial. El nostre objectiu principal és formar directius i gestors de negoci que liderin companyies i institucions, sota un nou paradigma de gestió sostenible i innovadora. Per aconseguir-ho, a través dels nostres programes de MBA, màster i postgrau posem a disposició de professionals i empreses una formació integral en totes les àrees funcionals d’una organització, sempre amb la flexibilitat que ofereix la nostra metodologia online.

Aquesta experiència ha permès el 2013 que els nostres dos MBA, l’Executive MBA i el Global MBA, hagin tornat a ser reconeguts pel Financial Times com dos dels millors MBA del món. A més, hem tornat a ser reconeguts com a millor escola de negoci online i en espanyol pel Rànquing Iberoamericà de Formació Online. Una de les aportacions més destacades d’OBS Business School ha estat el desenvolupament d’una metodologia flexible que permet als alumnes conciliar la vida familiar, laboral i acadèmica. Gràcies a aquesta metodologia, registrada al Registre de la Propietat Intel·lectual, els indicadors de seguiment i finalització d’estudis a OBS són del 91% de mitjana, quan per a aquests programes, segons l'AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), no superen el 60%.

OBS cobreix la necessitat d’una formació contínua de qualitat sense barreres físiques, que permet compatibilitzar el desenvolupament professional que exigeixen avui dia els mercats amb la nostra vida personal.