Grupo Planeta

Ostelea

L’únic centre universitari internacional per estudiar Turisme & Hospitality en espanyol

Som un centre universitari internacional especialitzat en la formació de líders, directius i tècnics especialitzats en la indústria de l’hospitality i del turisme amb passió pel servei i una visió multicultural.

La nostra missió és contribuir al desenvolupament social, econòmic i cultural de manera sostenible de la indústria. Estem compromesos amb la innovació com a aplicació de nous coneixements en el mercat, impulsem el vincle entre empreses i institucions del sector turístic i la indústria de l’hospitality per nodrir el mercat de noves solucions. Per això tenim acords amb un centenar de companyies internacionals que operen i lideren la indústria.

Els nostres participants són el centre de la nostra activitat, als quals transmetem un coneixement aplicable i pràctic, gràcies a la nostra metodologia en què ells són el centre de l’aprenentatge dins i fora de l’aula.

El nostre campus principal és a Barcelona, l’única ciutat del món amb nou edificis patrimoni de la humanitat. Barcelona rep cada any gairebé sis milions de turistes i és la primera ciutat d’Espanya i la cinquena d’Europa receptora de turistes. És també l’enclavament líder en turisme de creuers a Europa i la tercera ciutat del planeta en nombre de congressos internacionals.

Aquest enclavament privilegiat ens permet unir el coneixement acadèmic amb el coneixement pràctic de la gestió de les millors entitats públiques i privades que lideren el sector turístic i la indústria de l’hospitality a Europa i al món.

Comptem, també, amb dos dels millors partners del sector de la formació a Espanya. D’una banda, EAE Business School, segona escola de negocis d’Espanya (Ranking MERCO 2014), que ens aporta la base fonamental del management i una reconeguda experiència en la formació directiva que li ha permès formar más de 60.000 directius en els seus 58 anys d’història. D’altra banda, la Universitat de Lleida, la primera universitat pública espanyola en qualitat docent (Fundació Coneixement i Desenvolupament) i recentment distingida com a Campus d’Excel·lència Internacional, que ens aporta el rigor acadèmic de la nostra formació.

Mantenim, també, una sòlida vocació internacional que ens permet conèixer i ensenyar les millors pràctiques globals al nostre campus. Per això comptem amb acords internacionals amb diverses universitats i centres universitaris relacionats amb el nostre sector per a l’intercanvi de coneixement, claustre i estudiants.