Grupo Planeta

Ostelea

On els alumnes es formen com a futurs mànagers del sector turisme

Ostelea forma en l'excel·lència, amb gran rigor acadèmic, els futurs líders, mànagers i professionals del sector turístic des d'una visió multicultural oberta al món internacional. El 75% dels seus alumnes són internacionals i més del 50% del claustre té experiència professional internacional i combina l'activitat docent amb càrrecs de responsabilitat a les principals companyies del sector turístic de tot el món. Tot això aporta a l'estudiant una visió crítica, global i internacional del turisme.

L'escola manté una estreta relació amb l'ecosistema empresarial, que és la base dels seus programes i de la seva activitat acadèmica. L'escola disposa de dos campus a les principals ciutats d'Espanya, Barcelona i Madrid, una ubicació idònia per a l'estudiant de Turisme on la ciutat actua com un laboratori d'estudi i li aporta una vivència única i especial. Ostelea també té un campus a Rabat (Marroc) atès l'interès estratègic del desenvolupament del turisme al país. 

Compromesa amb la innovació i la vinculació empresarial, i entenent el tàndem alumne-empresa com a indissociable i centre de la seva atenció, Ostelea té com a missió contribuir al desenvolupament econòmic, social i professional de la indústria turística amb criteris de sostenibilitat. L'escola imparteix MBA i màsters a les principals àrees de formació de Turisme.