Grupo Planeta

Prisma Publicaciones

Editora de premsa no diària, revistes corporatives i serveis editorials

Prisma Publicaciones va ser constituïda el 1997 pel Grupo Godó com a editora de premsa no diària (revistes, suplements, monogràfics i guies). El 2006, l'empresa es va potenciar després de l'acord amb el Grupo Planeta. Edita revistes com Historia y Vida, degana de les revistes d'història des de 1968, Interiores i Cocinas & Baños, amb les últimes tendències en interiorisme, Psychologies, una revista femenina única, Playboy, la revista masculina més llegida del món i Lonely Planet, una aproximació fresca i moderna a les revistes de viatges.

Disposa de Factoría Prisma com a divisió de revistes corporatives i serveis editorials a grans empreses.

Factoría fa suplements setmanals i mensuals per al diari La Vanguardia, com ara Què fem?, referència catalana de lleure i agenda cultural; TV Manía, el suplement de televisió més influent d'Espanya; Viajar, revista de viatges i turisme, i Salud&Vida, un dels mensuals degans pel que fa a temes de salut. També produeix i realitza monogràfics especials i comercials per a La Vanguardia sobre infinitat de temàtiques.

Aprofitant l'experiència i els equips especialitzats de l'editorial, Factoría Prisma edita, a més a més, diverses revistes corporatives i ofereix serveis editorials integrals a grans empreses, com Nestlé, "la Caixa", Alliance Healthcare, CEAC o Scalextric.