Grupo Planeta

Three Points The School for Digital Business

La primera escola de negocis digital de Planeta Formación y Universidades

Three Points The School for Digital Business és la resposta a l'escenari econòmic i empresarial actual. Té com a objectiu garantir la competitivitat i projecció professional dels seus alumnes, com també formar líders digitals afins a les noves maneres de treballar, més participatius i eficients. A Three Points es valora i s'ajuda a generar idees i projectes que encara avui no es poden imaginar per avançar-se així a les necessitats del futur digital. 

Les noves tecnologies s'han convertit en l'única via per assolir la competitivitat i la continuïtat de les empreses. Una tendència que no només està generant grans canvis en el si de les organitzacions, sinó també en el conjunt de la societat del coneixement. Això suposa que les empreses necessiten actualitzar permanentment les aptituds dels treballadors i apostar alhora per un augment de la flexibilitat laboral i la hiperconnexió.

El model formatiu de Three Points combina el know-how i l'expertesa dels germans Dídac Lee i Simón Lee, dos referents internacionals en el món digital, amb la millor experiència en formació superior de Planeta Formación y Universidades. Aquesta aliança fa possible que puguin oferir programes de gran qualitat dedicant una especial atenció al management i la col·laboració entre professionals i empreses tecnològiques líders.