Grupo Planeta

Timun Mas Narrativa

Referent en ciència-ficció, fantasia i ficció per a un públic jove

Timun Mas Narrativa lidera el mercat de la fantasia èpica juvenil amb les seves grans col·leccions. L'editorial va entrar a formar part del Grupo Planeta el 2004. En el seu catàleg apareixen obres basades en els jocs de rol (col·leccions Dragonlance i Reinos Olvidados), creades a partir de jocs d'estratègia (Warhammer i Warhammer 40.000), inspirades en jocs d'ordinador (Mass Effect, Halo, Gears of War y Resident Evil) i les de la saga Star Wars.

El catàleg de Timun Mas Narrativa inclou autors com Robert Jordan, Terry Goodkind, Robert Holdstock, David Eddings i R. Scott Bakker i des que va començar a publicar ha incorporat clàssics de la fantasia èpica que interessen també al públic adult: La Rueda del Tiempo, de Robert Jordan; Añoranzas y pesares, de Tad Williams, i La espada de la verdad, de Terry Goodkind.

Timun Mas completa la seva oferta amb obres de terror i ciència-ficció dirigides també a un públic jove, com les Crónicas Necrománticas, de Brian Lumley, o la trilogia sobre zombies de David Wellington.