Grupo Planeta

UNIBA

Una aposta per la formació universitària i de postgrau a través d'internet

El Centre Universitari Internacional de Barcelona (UNIBA) és una institució adscrita a la Universitat de Barcelona (UB), creada el 2014 amb l’objectiu d’oferir una àmplia oferta de titulacions oficials de grau i màster en modalitat online amb una clara vocació internacional. Per aquest motiu, i malgrat que la docència s’impartirà principalment en llengua castellana, part de la seva oferta lectiva inclou assignatures en anglès.

UNIBA gestiona i imparteix titulacions oficials adaptades a l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES, també conegut com a Pla Bolonya) i segueix les recomanacions de l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) i de l’European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA).

Els graus i màsters oficials d’UNIBA compten amb els continguts, les titulacions, l’aval i el professorat de la Universitat de Barcelona. Amb més de 560 anys d’història, aquesta institució és la principal universitat pública de Catalunya i la millor dins l’àmbit espanyol segons els rànquings internacionals més prestigiosos. Així mateix, és un dels 100 millors centres educatius del món en diferents disciplines gràcies a la seva qualitat docent, internacionalització, ocupabilitat i qualitat en recerca.

D’aquesta manera, UNIBA combina els valors de la tradició amb el fet de ser una institució innovadora i de qualitat d’excel·lència en l’àmbit docent.