Grupo Planeta

Universidad Internacional de Valencia (VIU)

La universitat internacional referent en educació universitària online

La Universitat Internacional de València - VIU és la primera universitat online de Planeta Formación y Universidades. Porta a l'ànima la marca de la cultura i la difusió del coneixement en llengua castellana arreu del món, amb una oferta educativa que atén la realitat i que permet diferenciar i enfortir el perfil professional dels seus més de 30.000 titulats. 

Com a universitat online de vocació global, posa a disposició dels estudiants més de 75 programes de grau i màsters adaptats a la realitat professional, als països i a les comunitats on treballen. 

Té com a principal objectiu ajudar les persones a desenvolupar la seva carrera professional, estiguin on estiguin i sigui quin sigui el seu moment vital, per a la qual cosa ha dissenyat productes i serveis universitaris que serveixin als seus objectius, ambicions i circumstàncies. 

Un model formatiu 100% online que ja permet a 9.000 estudiants universitaris anuals, de 72 nacionalitats diferents, compartir experiències i coneixements en la seva pròpia llengua.