Grupo Planeta

Universitat Carlemany

La universitat online orientada al desenvolupament sostenible

La Universitat Carlemany neix compromesa amb el desenvolupament sostenible de la societat, aquell que permet donar resposta a les necessitats d'avui sense comprometre el futur de les pròximes generacions. Aquest objectiu requereix una formació interdisciplinària que entengui els nous reptes i els afronti actuant des de diferents angles. Des de la digitalització fins a la sostenibilitat mediambiental i centrant-se sempre en les persones com a autèntics motors del canvi tant en l'àmbit públic com en el privat.

El model acadèmic de la Universitat Carlemany, amb una avançada docència online en el marc d'una àmplia xarxa de formació superior, està orientat al treball per projectes, amb seguiment personalitzat i classes virtuals en directe accessibles des de qualsevol lloc del món.

Així, l'estudiant pot desenvolupar competències clau com "aprendre a aprendre", adaptació al canvi, compromís, influència, iniciativa, lideratge i treball en equip amb les quals pot actuar amb eficiència en escenaris complexos.