Grupo Planeta

Casa del Libro

Llibres, només llibres, tots els llibres, en qualsevol format

Casa del Libro, la cadena de llibreries del Grupo Planeta, va ser fundada el 1923 i adquirida pel grup el 1992. A les quatre llibreries de què disposava el 1999, quan va iniciar el seu pla d'expansió, s'hi han sumat noves botigues en diverses ciutats. Casa del Libro té 47 llibreries repartides per la Península Ibèrica. Les llibreries estan situades en Madrid, Barcelona, Oviedo, Gijón, Saragossa, Ponferrada, València, Gandia, Còrdova, Alacant, Bilbao, Vitòria, Vigo, Cartagena, Castelló, Màlaga, Sevilla, Valladolid, Logroño, Santiago de Compostel·la i Albacete. L'expansió segueix dos models d'ubicació: botigues de més de 600 metres quadrats al centre de les ciutats i llibreries més reduïdes en centres comercials.

La cadena és un referent del sector i aquest lideratge ha estat ratificat per l'increment del nombre de visites dels clients, que van a Casa del Libro a la recerca de novetats però també, i sobretot, de llibres de fons.

Casa del Libro ofereix un ampli ventall de serveis entre els quals destaquen les comandes personalitzades i la venda a organismes i biblioteques. L'amplitud i profunditat de la base de dades es reflecteix en l'edició periòdica de catàlegs especialitzats per matèries i la presència a internet de casadellibro.com, que dóna informació als cinc continents.

D'altra banda, les activitats que s'organitzen periòdicament a les llibreries, que atreuen molts lectors i públic en general, reforcen el posicionament natural de Casa del Libro com a referent cultural i lloc de trobada d'autors, editors i lectors.