Grupo Planeta

École de Guerre Économique

Aprendre a pensar diferent

École de Guerre Économique es va fundar el 1997, seguint les recomanacions de la Comissió d'Intel·ligència Econòmica i Estratègia Empresarial presidida per Henri Martre dins del Comissariat General del Pla. Des que es va crear, l'escola ha acompanyat, o iniciat, els grans progressos de la intel·ligència econòmica. Sempre a l'avantguarda de la innovació, actualment és l'únic centre francès habilitat per atorgar el títol d'Expert o Experta en intel·ligència econòmica de nivell I, registrat en el Directori nacional de certificacions professionals (RNCP) de França.

École de Guerre Économique es va crear l'any 1997 per donar resposta a les noves exigències estratègiques plantejades per la globalització i s'organitza entorn de tres eixos: un eix d'ensenyament (dues formacions inicials, una formació M1 i tres formacions executives); un eix de recerca, i un eix d'assessorament (la Junior Economic Intelligence Company).

Aquest centre, pioner a Europa en matèria de guerra econòmica, ha dissenyat un ensenyament basat en un enfocament interactiu de l'economia, la gestió i la geopolítica. La revolució digital actual ha portat EGE a desenvolupar un nou programa sobre control del risc, seguretat nacional i ciberseguretat. Formar part d'EGE significa aprendre a pensar de manera diferent per fer front als reptes d'un món complex i conflictiu i, alhora, als que plantegen les professions del futur.