Grupo Planeta

Mitjans i entreteniment audiovisual

Primer grup multimèdia de comunicació espanyol

Una oferta líder de televisió, ràdio, premsa i revistes

El Grupo Planeta és, conjuntament amb el Grupo DeAgostini, l'accionista de referència d'Atresmedia, el grup multimèdia espanyol líder amb sis canals de televisió de gran audiència, com Antena 3 TV  i La Sexta, i tres emissores de ràdio entre les quals destaquen Onda Cero i Europa FM, que figuren entre les líders del seu segment. El Grupo Planeta també és l'accionista de referència del diari La Razón i de Grupo Prisma, empresa editora de revistes d'estil i qualitat de vida.

Cinema i distribució audiovisual

Atresmedia Cine, DeAPlaneta i Planeta Junior són les apostes pel mercat de la producció cinematogràfica i la distribució audiovisual. Atresmedia Cine és la productora de referència en el panorama cinematogràfic espanyol i la que més llargmetratges estrena cada any a Espanya. DeAPlaneta distribueix  pel·lícules de ficció en cinema i televisió, i el seu catàleg inclou  èxits comercials com El médico, Saw, El discurso del rey, El pianista i En tierra hostil, entre altres. Planeta Junior, per la seva banda, és una companyia de continguts d'entreteniment infantil, juvenil i familiar líder a Europa que centra la seva activitat en la producció i distribució de sèries d'animació.

Compromís amb la societat 

A través de la Fundació ATRESMEDIA, el Grupo Planeta canalitza el seu compromís amb la societat, especialment pel que fa a protecció de la infància i la joventut, però també amb accions de sensibilització en àmbits com la seguretat viària, el medi ambient o la salut.

  • Grup de comunicació i entreteniment líder a Espanya.