Grupo Planeta

ATRESMEDIA FORMACIÓN

L'aposta d'ATRESMEDIA pel progrés i el desenvolupament del sector audiovisual

ATRESMEDIA FORMACIÓN neix el 2017 com a projecte de formació d'ATRESMEDIA, obert a tothom, per al desenvolupament de futurs professionals dels mitjans audiovisuals. Té una àmplia oferta de formació, pràctica i especialitzada, que inclou les àrees més competitives del sector en què la companyia ja disposa d'una dilatada experiència. Un projecte d'impuls al progrés del sector audiovisual al qual s'ha sumat l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de la Televisió.

El catàleg d'ATRESMEDIA FORMACIÓN està constituït per més de 400 cursos de les matèries pròpies de l'entorn: televisió, ràdio, cinema, música, tècnica, informatius… com també de diverses àrees totalment actualitzades: habilitats de comunicació, informàtica, legal-finances, màrqueting comercial, PRL, multimèdia… El programa també ofereix altres línies de treball com ara formació in company i formació associada, aquesta darrera pensada per ser impartida conjuntament amb altres institucions com universitats i centres de formació professional.

ATRESMEDIA FORMACIÓN disposa de la gran capacitat tècnica i professional d'ATRESMEDIA, el grup de comunicació audiovisual més gran del nostre país, que pretén traslladar el seu know how i la seva experiència a joves que volen treballar en el sector i a professionals de desitgen posar-se al dia o que busquen noves oportunitats.