Grupo Planeta

Formació

Som un grup líder d'educació superior i formació professional que també impulsa solucions digitals innovadores per a educació primària i secundària

Planeta Formación y Universidades

Planeta Formación y Universidades és la divisió de formació de Grupo Planeta i representa el compromís del Grup amb l'educació universitària i la formació professional. Disposa d'una xarxa internacional de 22 institucions educatives a Espanya, Andorra, França, Itàlia, Colòmbia, el nord d'Àfrica i els Estats Units. Cada any, més de 100.000 estudiants procedents de 114 nacionalitats diferents es formen a les seves escoles de negocis, universitats, escoles superiors especialitzades i centres de formació professional a través de més de 500 programes. En col·laboració estreta amb les empreses, a les seves institucions es formen professionals en tots els niveleaels de l'educació superior en modalitats presencial, blended i online.

 

aulaPlaneta 

aulaPlaneta és l'àrea del Grupo Planeta que impulsa projectes i desenvolupa continguts i solucions educatives digitals de caràcter innovador per a la millora de l'aprenentatge dels alumnes de primària i de secundària.

Les propostes educatives digitals d'aulaPlaneta responen al repte educatiu actual de formar ciutadans i professionals del segle XXI que puguin afrontar la vida en un món ple de canvis, en el qual s'hauran d'adaptar a noves tecnologies i noves maneres de treballar.

 

Atresmedia Formación

Atresmedia Formación és el projecte educatiu del Grupo Atresmedia per donar resposta a la creixent demanda formativa, contínua i específica requerida per l'entorn audiovisual.

Disposa d'una àmplia oferta formativa de cursos especialitzats, experts de primera línia, tecnologia audiovisual d'avantguarda i capacitat per adaptar-se als canvis de les noves tecnologies audiovisuals.

  • Prestigioses escoles de negocis, universitats i centres de formació professional dual a Espanya, França i el Marroc.