Grupo Planeta

Institut Supérieur du Luxe

L'Institut Superior de Màrqueting del Luxe

Fundat per Cartier el 1990, Sup de Luxe acull cada any 300 estudiants procedents de tot el món. Des que es va crear, l'institut ha assolit un èxit ininterromput a través de la seva xarxa de 2.800 graduats de totes les nacionalitats, repartits arreu del món i situats al capdavant de marques de luxe. A més, és líder en els rànquings de les formacions que preparen per a les professions relacionades amb el luxe i els seus programes són referència tant a França com a la resta del món.

Sup de Luxe proporciona les claus del món del luxe gràcies a les oportunitats úniques que ofereixen l'ensenyament impartit exclusivament per professionals de les marques i cases de luxe, els contactes setmanals amb els responsables de la presa de decisions en l'àmbit del luxe, l'apadrinament dels alumnes per part de professionals del sector i les visites a empreses, salons professionals, tallers de creació, centres de producció, etc.

Sup de Luxe té com a principals objectius crear un viver de joves gestors per al conjunt de les professions del sector; promoure els valors del luxe mitjançant l'impuls i el desenvolupament d'un observatori i un centre de recerca i d'estudis, i fomentar la cultura general del sector a través de la publicació periòdica d'obres.