Grupo Planeta

Artika

L’editorial especialitzada en llibres d’artista més important a escala internacional

Artika és el segell editorial del Grupo Planeta centrat en la realització d’edicions limitades i numerades de grans llibres d’artista.

Deu anys després que el Grupo Planeta comencés l’aventura de crear una línia de joies editorials d’artistes tan universals com Chillida, Goya, Van Gogh, Picasso, Dalí, Sorolla o Barceló, neix Artika per donar cabuda a tots aquests projectes artístics i impulsar-los de manera internacional.

Lluny de ser llibres convencionals, són valuoses obres d’art, el disseny exclusiu de les quals està inspirat o dissenyat pel mateix artista.

Artika neix a Espanya amb l’objectiu de difondre aquí i a la resta del món obres i artistes que han assolit una rellevància mundial i s’han convertit en referents en el món de l’art.

El catàleg d’Artika inclou edicions com El mar de Sorolla, de Joaquim Sorolla; Cahier de félins, de Miquel Barceló; Sobre lo que no sé, de Chillida; Caprichos, de Goya; Homenaje a Gaudí, de Joan Miró; Mon cher Théo, de Van Gogh; 58, de Jaume Plensa, o Los cantos de Maldoror, de Salvador Dalí, entre d’altres.