Grupo Planeta

Booket

Grans autors en llibres petits

Booket va néixer l'any 2001 com el segell de butxaca del Grupo Planeta. Un projecte editorial dirigit al gran públic, destinat a fer créixer els hàbits de lectura i que inclou la selecció més gran i més àmplia d'autors i continguts procedents de les editorials del Grupo Planeta (Alienta, Ariel, Crítica, Destino, Ediciones del Bronce, Editorial Planeta, Emecé, Esencia, Editorial Espasa, Gestión 2000, Martínez Roca, Minotauro, Paidós, Seix Barral, Temas de Hoy i Zenith), amb una atenció especial als títols que s'han convertit en tot un esdeveniment editorial.

El llibre de butxaca, per les característiques pròpies del seu format, respon perfectament a les demandes de qualitat i amplitud de continguts, comoditat de consum i bon preu del lector actual. El principal repte de Booket és l'ampliació i potenciació d'aquest mercat, per la qual cosa publica i garanteix la més àmplia selecció d'autors contemporanis com Carlos Ruiz Zafón, Eduardo Mendoza, Paulo Coelho, Lucía Etxebarria, Matilde Asensi, Boris Izaguirre, Federico Moccia, Javier Sierra, Reyes Monforte, Juan José Millás, Javier Moro i Juan Eslava Galán, entre d'altres.

Una gran selecció editorial, un disseny cuidat, atractiu i innovador, i un preu assequible se sumen a un catàleg que recorre tots els gèneres literaris amb els autors més reconeguts.

Per tot això, Booket ja és el segell de butxaca de referència per als lectors i llibreters espanyols.