Grupo Planeta

Fundación Atresmedia

Bolcada en la infància i la joventut

La Fundació Atresmedia va néixer l'any 2005 per canalitzar el compromís d'Atresmedia amb la societat. És una entitat sense ànim de lucre, privada i d'àmbit estatal que té com a objectiu facilitar que els nens i els adolescents tinguin els suports necessaris per al seu benestar i la seva formació. Les tres línies principals d'actuació de la Fundació són: 

Humanització d'hospitals infantils.Té com a objectiu desenvolupar accions dirigides tant a informar els nens sobre el procés pel qual estan passant com a entretenir-los i contribuir així a fer que la seva estada a l'hospital resulti tan agradable com sigui possible i a alleujar la inquietud que els pugui produir aquesta situació. Des de 2005 emet Canal FAN3, l'únic canal de televisió dissenyat especialment per a nens hospitalitzats, que es complementa amb diferents activitats d'animació hospitalària en què el foment de la lectura, els tallers de ràdio i la visita de famosos ocupen un lloc destacat.

Normalització de la discapacitat. A través del Projecte PRO, la primera escola audiovisual dirigida a persones amb discapacitat que ofereix formació específica i facilita la  integració laboral d'aquest col·lectiu en el sector audiovisual (ràdio, televisió, cinema, publicitat…). També es proposa conscienciar i sensibilitzar la societat, impulsant la seva visibilitat mitjançant diferents campanyes de comunicació.

Millora educativa. Des de l'any 2013 presta especial atenció a l'educació, conscient que és una de les principals preocupacions dels ciutadans. Amb aquesta finalitat promou accions dirigides a retre homenatge als professors, enfortir el seu reconeixement i premiar les bones pràctiques educatives. A més a més, difon, impulsa i posa en valor la formació professional i treballa per acostar l'educació a la societat.

La Fundació Atresmedia també participa en fòrums de pensament, acció i debat que possibiliten la reflexió oberta, l'intercanvi de coneixements i experiències i la cooperació entre entitats.