Grupo Planeta

EDC Paris Business School

L'Esperit Emprenedor

EDC Paris Business School es va fundar el 1950 i actualment és una de les millors escoles superiors de Comerç de França i la més antiga. L'esperit emprenedor constitueix el centre de la seva pedagogia. Amb el diploma de l'escola (amb reconeixement oficial de batxillerat + cinc anys d'estudis superiors) s'obté el grau de màster. EDC Paris BS té una xarxa de 15.000 exalumnes repartits en 77 països.

EDC Paris Business School és membre de la Conférence des Grandes Écoles (CGE), la qual cosa confirma l'alt nivell dels seus ensenyaments i de la seva voluntat d'obertura internacional, amb més de 100 universitats associades arreu del món. L'excel·lència acadèmica, la pedagogia innovadora i els vincles que EDC Paris BS manté amb les empreses li permeten oferir uns coneixements pràctics adaptats a les necessitats del mercat actual.

L'any 2016, EDC Paris BS va rebre l'acreditació internacional EPS i es va integrar en la Union of Independent Grandes Écoles (UGEI). Amb més de 5.000 líders empresarials entre els seus graduats, EDC Paris BS té una història i una missió caracteritzades per l'esperit emprenedor i lliurades a la creació d'empresa a França i al món.