Grupo Planeta

Editorial Planeta Argentina

L’editorial dels escriptors llatinoamericans

Editorial Planeta Argentina es va fundar l’any 1966 amb el propòsit de liderar el panorama cultural del país promocionant escriptors hispanoamericans, i especialment argentins, destacats. El 1983 l'editorial va publicar Malvinas. La trama secreta, que amb més de 150.000 exemplars venuts en quatre mesos es va convertir en un referent i va ajudar a incrementar les edicions locals.

L'editorial manté el lideratge a l'Argentina i té un catàleg format per obres de ficció i no-ficció que inclouen tots els àmbits, especialment els de narrativa, assaig, història, actualitat política i social, creixement personal, divulgació, humor i memòries.

Editorial Planeta Argentina recull aquests gèneres literaris en col·leccions com Biblioteca Paulo Coelho, Espejo de la Argentina, Historia Argentina, Autores Españoles e Iberoamericanos, Biblioteca Breve, Biblioteca Jorge Luis Borges, Biblioteca Adolfo Bioy Casares, Escritores Argentinos, Grandes Novelistas, Pequeño Emecé, Biblioteca Ernesto Sabato, Biblioteca Formentor, Los Tres Mundos, Áncora y Delfín, Destino Infantil, Espasa Narrativa i Biblioteca Emecé Bicentenario.