Grupo Planeta

GeoPlaneta

Tota la informació necessària per al viatger

geoPlaneta és el segell editorial especialitzat en guies de viatge, cartografia i llibres il·lustrats sobre aquestes mateixes temàtiques. Creat el 1998, geoPlaneta és soci de Lonely Planet des de 1999, líder mundial per la seva informació independent, i compta amb l’exclusiva de les seves guies per adaptar-les al mercat hispanoparlant. També gestiona la web lonelyplanet.es, que fomenta una extensa comunitat de viatgers.

Les guies de viatge Lonely Planet en espanyol cobreixen més de 145 destinacions en diferents formats i es completen amb les guies per conversar en més de deu idiomes. geoPlaneta s’adapta a les necessitats de la nova generació de viatgers independents amb un ampli catàleg, que comprèn les col·leccions Guías de País, Guías de Región, Guías De Cerca, Guías de Ciudad, Guías Lo mejor de País/Ciudad, Viaje y Aventura, Cheap & Chic, Itinerarios i Mi primera Lonely Planet.

El 2010 geoPlaneta va llançar la col·lecció de llibres-guia de butxaca De museos, una altra forma de conèixer l’art dels museus de les principals ciutats espanyoles. El 2011 naixia Acuarelas de viaje, una col·lecció de quaderns de viatge que recuperen la clàssica tradició d’aquest gènere i permeten un recorregut visual, diferent i suggestiu pels països a través d’un conjunt d’aquarel·les comentades pel seu autor.

De la cartografia destaquen l’Atlas de carreteras de España y Portugal, l’Atlas Universal Planeta i l’edició compacta d’aquest últim.

Finalment, els llibres il·lustrats sobre grans viatgers, viatges i exploració obren al lector un món d’aventures a través d’excel·lents fotografies i interessants textos.