Grupo Planeta

Inesdi Business Techschool

Més de 10 anys contribuint al fet que més de 5.000 alumnes es converteixin en professionals digitals

Inesdi Business Techschool, forma professionals en l'àmbit digital i ajuda a les empreses a capacitar als seus empleats amb les innovacions digitals del moment. La seva metodologia d'ensenyament fomenta la formació a partir d'una visió pràctica, on els professionals poden adquirir els coneixements necessaris a través de casos reals.

Conscients del que canvia l'entorn, a Inesdi es treballen els continguts impartits a les classes perquè estiguin actualitzats i en concordança amb les temàtiques en auge de la indústria.

L'escola empresarial compta amb diferents formats perquè l'estudiant pugui triar el que millor s'adapti a les seves necessitats: campus presencials a Madrid i Barcelona, campus online o formació in-company.

Tots els seus programes estan enfocats a l'àrea de digital business, amb l'objectiu de donar resposta a les carreres amb més demanda del sector. Entre elles es troben: Transformació Digital, Marketing Digital, Customer Experience, Business Intelligence, Big Data, DevOps, Digital Project Management i més.