Grupo Planeta

laSexta

Una cadena moderna, innovadora, plural i propera que explica la realitat de forma innovadora

laSexta va començar les emissions l'any 2006 i, després d'un procés de fusió, va passar a integrar-se a Atresmedia TV el 2012. El seu model de televisió, caracteritzat per una programació innovadora, creativa i compromesa, s'ha continuat desenvolupant des d'aleshores. 

La seva programació està basada especialment en la informació propera i de qualitat i posa l'accent en les preocupacions de la societat i l'actualitat. Juntament amb laSexta Noticias emet espais informatius com ara Al rojo vivo, Más Vale Tarde, laSexta Noche o laSexta Columna, als quals s'han d'afegir espais de reportatge com Salvados, Scoop o Equipo de investigación. Els darrers anys, laSexta ha esdevingut la cadena líder d'informatius en directe amb un seguiment dels principals esdeveniments d'actualitat, tant nacionals com internacionals. 

A més a més, laSexta completa la seva oferta amb espais d'entreteniment com El Intermedio, Pesadilla en la cocina, Liarla Pardo, Zapeando, Arusitys o ¿Dónde estabas entonces? 

En l'àmbit del compromís social, la cadena desenvolupa iniciatives com ara Constantes y Vitales, per al foment de la recerca científica i la divulgació mèdica, i dona suport a Crea Cultura, per a la defensa de la creació cultural, amb un espai com Crea Lectura.