Grupo Planeta

Onda Cero

L’èxit de la pluralitat, la independència i l’equilibri 

Onda Cero, amb una audiència de prop dos milions d'oïdors, és la tercera cadena generalista d'Espanya i referent en credibilitat, pluralitat i proximitat gràcies a una fórmula basada en un equip professional altament qualificat, un planter de veus plurals i una graella de programació variada.

Carlos Alsina és la veu del matí, amb Más de uno, el magazín matinal que combina la informació, l'opinió, l'entreteniment i l'humor.

Un altre programa de gran èxit és Julia en la onda, amb Julia Otero, el magazín de tarda compromès amb el debat i la conversa. La seva secció El gabinete va rebre el Premi Ondas de Ràdio 2018.

Juan Ramón Lucas orienta cada dia La brújula cap a l'actualitat i l'opinió. La política, la informació internacional, l'economia i l'esport articulen la informatiu del vespre d'Onda Cero.

Cada nit, José Ramón de la Morena encén El transistor i el sintonitza amb la millor informació esportiva i amb els principals protagonistes de l'esport.

Cada cap de setmana al matí, Jaime Cantizano crida Por fin no es lunes en començar un programa on l'entreteniment es mostra en estat pur i amb la informalitat pròpia del cap de setmana.

El programa amb més veus de la ràdio és Surtido de ibéricos, amb Carlos Latre al capdavant i el millor planter de còmics d'Espanya: Goyo Jiménez, El Monaguillo, Leo Harlem, la Terremoto de Alcorcón, Miguel Lago, Leonor Lavado…

Gente viajera és el programa degà del sector turístic. Esther Eiros hi fa cada cap de setmana les maletes per recórrer les destinacions més atractives.

Bruno Cardeñosa i Silvia Casasola es deixen portar per La rosa de los vientos als territoris del desconegut i l'insòlit, viatjant per una realitat que de vegades topa amb el misteri.

Radioestadio és el gran programa esportiu dels caps de setmana, en què Héctor Fernández i Javier Ruiz Taboada posen tota l'emoció al marcador, amb més minuts de narració que ningú.

Noticias de mediodía i Noticias de fin de semana recopilen l'essencial de l'actualitat amb Elena Gijón i Juan Diego Guerrero al capdavant, respectivament.