Grupo Planeta

Onda Cero

L’èxit de la pluralitat, la independència i l’equilibri 

Onda Cero és una emissora líder gràcies a una perfecta combinació entre informació i entreteniment, així com una fórmula que reuneix pluralitat, independència i equilibri. El segon lloc en el rànquing d'audiència i una encertada política comercial situen Onda Cero com l'emissora amb el millor índex de rendibilitat per oient de la ràdio espanyola.

Carlos Alsina i Juan Ramón Lucas són les veus dels matins d'Onda Cero, amb el magazín Más de Uno, un programa informatiu i d'entreteniment de referència.

Un altre programa de gran èxit és Julia en la Onda, presentat per Julia Otero, el segon programa més escoltat de la tarda de dilluns a divendres, amb més de mig milió d'oients.

I la millor manera de viure l'esport és escoltar Al primer Toque, conduït per Héctor Fernández, i El Transistor, del referent indiscutible de la ràdio esportiva, José Ramón de la Morena.

Amb Te Doy mi Palabra, Isabel Gemio fa d'altaveu de la seva audiència, cada dissabte i diumenge, perquè expressi, amb absoluta llibertat, passió i sinceritat, tot el que vulgui.