Grupo Planeta

ATRESMEDIA DIGITAL

Una nova manera de comunicar-se

La comunicació ja no coneix fronteres. Internet, ràdio, televisió, cinema, telefonia mòbil, i fins i tot l'organització d'esdeveniments, conflueixen en un mateix camí marcat per un nou concepte multimèdia. Les sèries d'Antena 3 s'estrenen a la xarxa, que al seu torn actua com a motor de promoció i obre noves possibilitats comercials. La ràdio estableix vies de contacte amb els seus oïdors a través de les diferents pàgines i blogs. La telefonia mòbil ja és una finestra més, amb grans possibilitats com la mobile TV. Tots els mitjans interactuen i es retroalimenten entre si: és la nova comunicació.
La convergència de les tecnologies i de les tres pantalles va tenir el primer desenvolupament amb el llançament del projecte 3.0, amb el qual va néixer una nova manera de veure la televisió "on vulguis, com vulguis i quan vulguis". Un concepte que ha suposat que la web ja no sigui només un lloc on trobar allò que s'emet, sinó un mitjà on es generen i consumeixen nous continguts i serveis específics per al públic online.
ATRESMEDIA ha desenvolupat la interactivitat amb els programes de ràdio i televisió i, sobretot, dins de la mateixa web amb els seus usuaris, per la qual cosa les visites a les webs de la companyia, així com la descàrrega de vídeos, mantenen un creixement continuat.